Konferenciju “Pogled s vrha” zajednički organiziraju tri domaća poslovna subjekta, Prima bon, Altius savjetovanje i Serdarusic.com, koji su prepoznali važnost boljeg razumijevanja makroekonomskog okruženja, ekonomskih pokazatelja i poslovne analize za stabilnije i uspješnije poslovanje. U nastavku donosimo nešto više o svakome od njih.

PRIMA BON

Prima Bon je poduzeće specijalizirano za procjenu boniteta i dobavu svih oblika poslovnih informacija. Dio je Prima Grupe nastale temeljem dugogodišnjeg domaćeg i internacionalnog iskustva i znanja na području naplate potraživanja, procjene boniteta pravnih subjekata, financija i upravljanja. Prima Bon isporučuje sveobuhvatno rješenje koje već koristi više od 1.000 malih i srednjih poduzetnika, te nekoliko financijskih institucija, osiguravajućih i telekom društava u procjeni potencijalnih poslovnih odnosa, kategorizaciji trgovačkih partnera te upravljanju vlastitim potraživanjima. Sinergija usluga Prima Grupe omogućuje sveobuhvatno i kvalitetno savjetovanje u B2B i B2C segmentu. Našim provjerenim metodama stvaramo “tailor made” rješenja, koja su u potpunosti prilagođena svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama.

VIŠE O PRIMA BONU

ALTIUS SAVJETOVANJE

Altius savjetovanje d.o.o. je poduzeće specijalizirano za uvođenje i razvoj kontrolinga u poduzeća. Dio je Altius Grupe u kojoj se nalazi i Poslovno učilište Altius koje provodi jednogodišnje školovanje za kontrolere, CEO, menadžere ljudskih potencijala te menadžere financija, računovodstva i poreza koje je verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.
Od svog osnivanja poduzeće Altius savjetovanje d.o.o. je bilo usmjereno na edukacije iz područje kontrolinga kao i podizanje razine znanja iz područja koja su s kontrolingom povezana (financije i računovodstvo, ICT, ljudski potencijali, porezi). Misija poduzeća je unaprjediti poslovanje poduzeća kroz detektiranje njegovog potencijala te izgradnju učinkovitog sustava izvještavanja. U tom kontekstu poznati smo po svom jedinstvenom pristupu klijentima kao i razvijenoj AORI metodologiji koja jamči uspjeh implementacije funkcije kontrolinga.

VIŠE O ALTIUSU

SERDARUSIC.COM

Konzultant Hrvoje Serdarušić magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Računovodstvo, revizija i financije i dobio nagradu “Dr. Ferdo Spajić”. Doktorand je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, s temom “Dodana ekonomska vrijednost (EVA) dioničkih društava u RH” te završenim prvim stupnjem na CFA ispitu. Specijalist je za financije i bankarstvo, a prije osamostaljenja prikupio je 17 godina iskustva u Zagrebačkoj banci kao voditelj poslovnog odnosa te vodeći specijalist. Redovito objavljuje stručne radove u časopisu specijaliziranom za računovodstvo i financije, objavio je nekoliko radova u zbornicima skupova s međunarodnom i domaćom recenzijom, a povremeni je gost-komentator na domaćim televizijskim kanalima. Kao samostalni konzultant radi tri godine. Klijenti su mu neke od najvećih i najpoznatijih domaćih kompanija. Najviše voli raditi na projektima poslovne transformacije.

VIŠE O SERDARUSIC.COM