EventiPogled s vrha 14.11. Westin

Šonje: “Očekujem usporavanje sljedeće godine, no ne i recesiju”, Grubišić: “Ne razumijem kako je Čokolino naš strateški proizvod”

Neka drukčija Hrvatska se okupila danas u 11 sati na 17. katu Westina na prvom po redu business brunchu “Pogled s vrha”. Pedesetak poduzetnika iz raznih industrija i dijelova Hrvatske pristiglo je razmotriti izglede poslovanja u 2020. godini. Provjerite kako nam je bilo, i zašto biste nam se trebali pridružiti na sljedećem događaju!

AktualnoPredrag Novačić s kim si takav si

Predrag Novačić: “Uzrečica ‘s kim si, takav si’ ne vrijedi samo za prijatelje, već i za poslovne partnere”

Velike količine poslovnih informacija u eri big date postaju široko dostupne, no i dalje ih trebamo znati pronaći u pravo vrijeme te ih ispravno protumačiti. Nadilaženjem tih prepreka bavi se Predrag Novačić, direktor Prima Bona i jedan od organizatora Pogleda s vrha. S nama je podijelio svoja iskustva.

AktualnoPogled s vrha

Zašto je Pogled s vrha najvažniji događaj za poduzetnike ove jeseni?

U svom radu se često suočavamo s pitanjima poput: kako mogu prepoznati da dolazi recesija? Kako mogu pripremiti svoje poduzeće za recesiju? Kako mogu bolje upravljati svojim resursima? Jesam li zaista dobio najbolje uvjete za traženi zajam? Ova menadžerska i financijska pitanja traže kvalitetne odgovore, a mi smo ih odlučili podijeliti sa širom publikom na …